Urnen grafmonument met urn boven (UG006)

Artikelnummer: UG006
Omschrijving

Urnenveld monument van groen graniet met bronzen tekstplaat

Op vele begraafplaatsen is het mogelijk een urnen-monument te plaatsen, bij de uitgestrooide as, of een in de grond geplaatste urn. De meest gangbare afmeting is 50×50 cm. Dit model urnmonument is vervaardigd uit graniet. De tekstplaat en de accessoires zijn van brons. Hier is gekozen voor een bovengrondse plaatsing van de urn in een urnentuin. Dat is een deel van een begraafplaats dat speciaal is ingericht voor het bijzetten van urnen, te midden van het groen. 

Brons

Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Wij maken deze urnmonumenten net als onze grafstenen geheel naar uw wens. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit urnenveld monument naar uw wensen kunnen aanpassen.

Bezoek een NGS-lid in de buurt voor meer informatie en prijzen of vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

(prijs)informatie aanvragen

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen over uw vraag.