Onderhoud en renovatie grafsteen

Service_en_onderhoud_NGS_grafsteen_grafzerk_grafstenen

service en onderhoud grafsteen

Na het plaatsen van een gedenkteken kunnen wij u van dienst zijn met de volgende service en nazorg:

  • informatie over het verzekeren van het gedenkteken
  • herstel bij onverhoopt verzakken van een gedenkteken
  • onderhoud en jaarlijkse controle van de staat van het gedenkteken (u kunt hiervoor een onderhoudsabonnement afsluiten).

Wilt u meer weten over uw garanties, onze service of onderhoud van een grafmonument? Bekijk hier de garanties.

Onderhoud_en_renovatie_restaureren_grafsteen_grafzerk_grafstenen

restaureren grafsteen

Restauratie van een grafmonument kan worden uitgesplitst in het toevoegen van een inscriptie na de bijzetting in een bestaand graf, het opknappen van een monument dat in verval is geraakt of het bijplaatsen van een naamtegel indien de bestaande steen geen ruimte meer biedt voor een aanvullende inscriptie.

OPKNAPPEN GRAFSTEEN

Het is mogelijk dat wij jaarlijks uw grafmonument onderhouden. Door middel van het afsluiten van een onderhoudscontract bent u verzekerd van een net en goed onderhouden grafmonument of grafsteen.

Grafmonument_voor_onderhoud_grafsteen_grafzerk_grafstenen_steenhouwer

In een onderhoudscontract kunt u bij ons het jaarlijks reinigen, het vervangen van het grind, het lakken van letters, het omhooghalen en rechtzetten van verzakte monumenten onderbrengen.

Wilt u een bestaand grafmonument of grafsteen op laten knappen of restaureren?

Grafmonument_na_onderhoud_grafsteen_grafzerk_grafstenen
Inscriptie_toevoegen_grafsteen_grafzerk_grafstenen_NGS

inscriptie toevoegen grafsteen

Nadat een begrafenis heeft plaatsgevonden in een bestaand graf, wordt er vaak gekozen voor het toevoegen van de naam en data van de 2e (of 3e ) overledene. In bijna alle gevallen kunnen wij in hetzelfde lettertype en kleur de nieuwe inscriptie toevoegen. Dit geldt zowel voor de door ons afgehaalde monumenten vóór de begrafenis, als voor monumenten die door de begraafplaats zelf zijn afgehaald.

Naamtegel_toevoegen_grafsteen_grafzerk_grafstenen_NGS

naamtegel toevoegen op graf

Als het bestaande monument geen ruimte meer biedt voor een nieuw opschrift is het mogelijk om een extra naamtegel op het graf te plaatsen, vaak in een gelijk of bijpassend materiaal.

De foto toont een voorbeeld van een bijpassende naamtegel.

Onderhoud_en_renovatie_klantenervaring_grafsteen_grafzerk

klantenervaring

★ ★ ★ ★ ★
"NGS-lid Steenhouwerij Fransen heeft in het verleden meerdere stenen verzorgd voor onze familie. Altijd geheel naar wens. Daarom zijn wij ook nu weer bij hun terecht gekomen na het overlijden van onze moeder. Door de ruime keuze, de respectvolle behandeling en de vakkundige afwerking is er ook nu weer een prachtig monument geleverd. Bovendien verzorgen zij jaarlijks het onderhoud aan de monumenten van onze familie. Daar hebben we geen omkijken naar. Het geeft ons een goed gevoel dat je daar op kunt vertrouwen."