een eigen ontworpen gedenkteken / grafsteen

Alle Natuursteen Grafwerk Specialisten adviseren u graag bij het laten vervaardigen en plaatsen van de mooiste grafsteen

Maatwerk_een_eigen_schets

Een eigen schets

U heeft zelf een mooi persoonlijk ontwerp gemaakt. Indien bepaalde constructies niet mogen op de begraafplaats, of zijn af te raden, dan leggen we u alternatieven voor. Samen zorgen we ervoor dat uw eigen ontwerp te realiseren is.

Schets_in_gedachten_gedenkteken_grafsteen_grafzerk_grafstenen

U heeft iets in gedachte

Samen gaan we in een persoonlijk gesprek aan de slag, door goed naar u te luisteren geven we het gedenkteken vorm. Samen leggen we uw gedachten vast in een uniek grafsteenontwerp.

Vanuit_een_voorbeeld_grafwerk_grafsteen_grafzerk_grafstenen

Vanuit een voorbeeld

U hebt iets gezien wat u mooi vindt, op internet, de begraafplaats of onze showroom. We passen het voorbeeld voor u aan en maken deze precies op maat.

Maatwerk_u_heeft_nog_geen_idee

U heeft nog geen idee

Door tijdens een persoonlijk gesprek goed naar u te luisteren en u voorbeelden in het echt te laten zien komen we samen tot een resultaat. We geven de garantie dat u altijd zult slagen.

NGS_een_eigen_ontwerp_grafsteen_grafzerk_grafstenen_schetsen

is een eigen ontworpen grafsteen duurder?

We berekenen geen extra kosten voor een eigen ontwerp grafsteen. De uiteindelijke prijs van het gedenkteken wordt bepaald door de gebruikte materialen en de bewerkingen daarvan. Door u tijdens het persoonlijke gesprek goed te adviseren en u te wijzen op de eventuele alternatieven, blijven we binnen uw budget.

Meteen na het ontwerpen krijgt u een prijsopgave inclusief plaatsing.

Maatwerk_Hoe_gaat_het_verder

hoe gaat het verder na het adviesgesprek?

We maken voor u een digitaal lay-out voorstel. Het digitale lay-out voorstel geeft u een goed beeld hoe het uiteindelijke monument eruit zal komen te zien. Zaken zoals lettertype, regelafstand, lettergrootte, kleur worden zorgvuldig bepaald. Na het ontvangen van dit voorstel krijgt u de gelegenheid om alsnog eerder genoemde zaken opnieuw aan te passen. Pas na uw goedkeuring gaan wij aan het werk om het monument definitief te realiseren.

Schets_in_gedachten_gedenkteken_grafsteen_grafzerk_grafstenen
Ontwerp_grafwerk

Ontwerp grafsteen

De Natuursteen Grafwerk Specialisten maken het persoonlijke schetsontwerp geheel vrijblijvend en gratis voor u. Door samen creatief te ontwerpen en waar nodig alternatieven te kiezen blijven we binnen uw budget. Ook houden we rekening met de voorschriften van de begraafplaats van uw keuze.

3D_impressie_ontworpen_graf_grafsteen_grafzerk_maatwerk
3D_impressie_grafwerk

3D impressie grafsteen

In de 3D-impressie werken de bij NGS aangesloten natuursteenbedrijven uw monument tot in de kleinste details uit. U kunt hierna nog zaken laten aanpassen. Alle NGS-leden geven u goed inzicht zodat u geen beslissingen neemt waar u achteraf spijt van krijgt.

Eindproduct_grafwerk_grafsteen_grafzerk_grafstenen_natuursteen_steenhouwers
Eindresultaat_grafwerk_grafsteen_grafzerk_grafstenen_natuursteen_steenhouwer

Eindresultaat

De Natuursteen Grafwerk Specialisten willen altijd een grafmonument ontwerpen dat aan de verwachtingen van de nabestaanden voldoet. Het is immers het laatste dat men voor een dierbare kan doen. Bovendien helpt het bij het verwerken van het verlies.

Klantenervaring_eigen_graf_ontwerp_grafsteen_grafzerk_grafstenen

klantenervaring

★ ★ ★ ★ ★
"Ik wilde u nog even laten weten dat de grafsteen van mijn ouders prachtig is geworden. Ondanks dat het toch een trieste aangelegenheid is, is het allemaal goed verlopen. Ik heb van familie en vrienden mooie reacties ontvangen. Ook heel fijn dat we samen in de werkplaats nog gekeken hebben hoe de namen het mooist op de steen zouden passen.
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen!"

Informatieaanvraag eigen ontwerp grafsteen