Hoe laat ik een grafsteen ontwerpen?

Wilt u een eigen gepersonaliseerde grafsteen? Dat kan! U kunt uw eigen gepersonaliseerde grafsteen laten ontwerpen door een professional van de Natuursteen Grafwerk Specialisten. Door samen met een professional een adviesgesprek aan te gaan kunnen al uw wensen doorgenomen worden. Vervolgens worden uw wensen meegenomen in het ontwerpproces.

Wat wordt er besproken tijdens zo’n adviesgesprek?

Maatwerk_een_eigen_schets

Tijdens het eerste adviesgesprek worden alle wensen die u heeft besproken. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar mogelijke materialen die u wilt gebruiken, bieden wij u hulp bij het kiezen van de juiste materialen en bespreken we de kosten. Daarnaast bespreken wij ook de vele mogelijkheden wat betreft de vormen van een grafsteen. Ten slotte bekijken we de mogelijkheden betreft de tekst die op de grafsteen komt te staan. Wij kunnen advies geven over de mogelijke lettertypen en hoe de tekst op de grafsteen kan komen te staan.

Past een gepersonaliseerde grafsteen wel binnen mijn budget?

Maatwerk_Hoe_gaat_het_verder

Budget is een belangrijke zorg voor veel mensen. Tijdens ons eerste adviesgesprek komt uw budget natuurlijk ook aan het bod. Wij rekenen geen extra kosten voor een gepersonaliseerde grafsteen, alleen de kosten voor de gebruikte materialen voor de grafsteen en hoe deze zijn aangepast. Tijdens het adviesgesprek adviseren wij u daarnaast in de keuze voor bepaalde materialen. Hierdoor kunt u een prachtige gepersonaliseerde grafsteen krijgen die binnen elk budget past.

Wanneer krijg ik het ontwerp te zien?

Na het eerste adviesgesprek gaan wij voor u aan de slag met een eerste schets. Hierin verwerken wij in brede lijnen uw wensen. U krijgt vervolgens de kans om dit eerste schetsontwerp te zien, voordat wij doorgaan met de volgende stap in ons proces. Zo kunt u nog wat kleine veranderingen aangeven in het ontwerp. Zodra de schets naar wens is, kunt u het 3D-ontwerp van de grafsteen bekijken. Zo krijgt u een levensecht gevoel bij het ontwerp. Als deze goedgekeurd wordt door u, dan gaan wij over tot het maken van de daadwerkelijke gepersonaliseerde grafsteen.

Mail ons

Ontwerp grafsteen gepersonaliseerde grafzerk
Ontwerp grafsteen
Gepersonaliseerde grafzerk
Uw idee zetten wij om in een levensecht 3D-ontwerp
3D-ontwerp grafsteen
Uw idee zetten wij om in een levensecht 3D-ontwerp
3D-impressie grafzerk ontwerp grafsteen bovenzijde
3D-impressie grafzerk ontwerp
Grafsteen bovenzijde
3D-impressie grafsteen vanaf de zijkant gezien
3D-impressie grafsteen ontwerp
Grafsteen vanaf de zijkant gezien
3D-impressie grafsteen achterzijde
3D-impressie grafsteen ontwerp
Grafsteen achterzijde
Uw ontwerp na plaatsing op de begraafplaats
Eindresultaat grafsteen uitgevoerd in natuursteen
Na plaatsing op de begraafplaats
Grafsteen uitzoeken

Wanneer u nog meer inspiratie wilt opdoen voor mogelijkheden voor gepersonaliseerde grafmonumenten, bekijk dan de talloze voorbeelden van grafstenen op onze website.

Bekijk assortiment

Maak een afspraak

De Natuursteen Grafwerk Specialisten (NGS) zitten verspreid over alle provincies in Nederland. Maak direct een afspraak in één van onze 15 winkels.

NGS-leden winkels

Altijd in de buurt

Overleg met de NGS-specialist over de mogelijkheden van de door u gewenste begraafplaats(en).

Maak direct een afspraak

Vertel mij meer over een gepersonaliseerde grafsteen