Grafsteen kopen - De aanschaf van een grafmonument

Een grafsteen kopen voor uw dierbare is moeilijk en emotioneel. De Natuursteen Grafwerk Specialisten (NGS) adviseren u graag bij het uitzoeken van het juiste grafmonument. Bekijk ons ruime assortiment‎ gedenktekens op de website of kom vrijblijvend en ongestoord oriënteren in één van onze 15 showrooms.

Hoe kunt u een grafsteen bestellen?

Oriënteren op de website en in 1 van onze 15 showrooms

Een grafsteen kopen is heel persoonlijk en door het tonen van vele voorbeelden willen wij u helpen bij het maken van een passende keuze. Grafstenen kunt u online bekijken, maar we adviseren toch om de voorbeelden in het echt te komen bekijken. In de toonzalen van alle NGS-leden staan veel verschillende soorten grafmonumenten opgesteld. Daarnaast kunt u in onze vestigingen veel materialen en accessoires bekijken.

Inspiratie opdoen

Adviesgesprek met schetsontwerp en prijsopgave

We maken voor u een digitaal lay-out voorstel. Het schetsvoorstel geeft u een goed beeld hoe het uiteindelijke monument er in het echt uit zal komen te zien. Zaken zoals lettertype, regelafstand, lettergrootte, kleur worden zorgvuldig bepaald. Na het ontvangen van dit schetsontwerp krijgt u de gelegenheid om alsnog eerder genoemde zaken opnieuw aan te passen.

NGS-leden winkels

Vervaardiging en plaatsing

Pas na uw goedkeuring op het schetsontwerp gaan wij aan het werk om het monument definitief te realiseren. De Natuursteen Grafwerk Specialisten willen altijd een grafmonument ontwerpen dat aan de verwachtingen van de nabestaanden voldoet. Het is immers het laatste dat men voor een dierbare kan doen. Bovendien helpt het bij het verwerken van het verlies.
We begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze.

Maak direct een afspraak

Maak een afspraak

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een grafsteen? Wij nodigen u uit grafstenen en monumenten te komen bekijken bij een NGS-lid in de buurt. U bent van harte welkom!

Wij van de NGS begeleiden u graag in het maken van de juiste keuze