Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Zevenaar Gelderland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Zevenaar?

NGS-lid Ariës Natuursteen in Zevenaar heeft zich in bijna 75 jaar tijd ontwikkeld van een kleine steenhouwerij tot een modern natuursteenbedrijf met geavanceerde machines, waarmee vrijwel iedere wens op het gebied van natuursteen grafstenen gerealiseerd kan worden. Dit familiebedrijf heeft ervaren mensen in huis om samen met u een bijzonder en persoonlijk gedenkteken te maken. Zij doen dat met vakmanschap, integriteit en persoonlijke aandacht.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Zevenaar en omgeving
Zo uniek als een persoon was, zo uniek kan de nagedachtenis zijn. Voor een persoonlijk en op maat gemaakt gedenkteken bent u bij Ariës Natuursteen van harte welkom. Iedere dag doet dit bedrijf hun uiterste best om de herinnering aan een dierbare en geliefde persoon voort te laten leven in de vorm van een uniek gedenkteken, een bijzondere grafsteen of urnmonument. Voor talloze voorbeelden van grafstenen van natuursteen, glas en andere materialen in de regio Gelderland moet u bij NGS-lid Ariës Natuursteen zijn. De moderne productie, showroom en modellentuin zijn gevestigd op industrieterrein Zuidspoor in Zevenaar.

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Dinsdag t/m vrijdag: 7:30 - 17.00 uur.
Zaterdag: 9.00 - 12.30 uur.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Zevenaar in Gelderland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Arnhem, Angeren, Beek, Bemmel, Doetinchem, Duiven, Didam, Dieren, Doesburg, Doornenburg, Ellecom, 's-Heerenberg, Huissen, Gendt, Montferland, Rheden, Velp, Renkum, Wehl, Westervoort, Zeddam en Zevenaar.

Daarnaast leveren wij ook binnen een deel van Duitsland en België.

 

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 0316-523362.

 

neem contact op