Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Venlo Noord-Limburg

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Venlo?

In de regio Noord-Limburg is NGS-lid Girolami Natuursteen in Venlo dé specialist op het gebied van grafmonumenten van natuursteen. Girolami Natuursteen combineert al een eeuw lang meesterschap en ervaring met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Dankzij een indrukwekkende historie met een continu vooruitstrevende blik is een hoogstaande, verfijnde en innovatieve toekomst van ambachtelijk vakmanschap bij Girolami Natuursteen gegarandeerd.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Venlo en omgeving
Bij Girolami Natuursteen wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen. Van superieure natuursteensoorten tot glas, brons, aluminium, roestvrij staal (RVS of inox) of andere eersteklas materialen. Girolami Natuursteen is zeer laagdrempelig en staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek over de uitvoering van een grafsteen of grafmonument. Ook met een eigen idee of ontwerp voor een grafmonument moet u in de regio Noord-Limburg bij NGS-lid Girolami Natuursteen zijn.

Accessoires_Girolami_en_Zoon_Venlo-1
showcase-bg

girolami & zoon

Willem Barentszweg 6B
5928 LM Venlo
077-3543500
rob@girolami.nl
www.girolami.nl

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur.
Zaterdag, zondag en avonden is het noodzakelijk een afspraak te maken i.v.m. de beschikbaarheid.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Venlo in Limburg.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Blerick, Tegelen, Belfeld, Reuver, Velden, Arcen, Horst, Venray, Sevenum, Helden, Panningen, Baarlo, Beesel, Swalmen, Maasbree, Broekhuizen en Lottum.

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 077-3543500.

 

neem contact op