Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Veenendaal Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Veenendaal?

NGS-lid Buddingh Natuursteen in Veenendaal in een solide en betrouwbaar familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. De langdurige goede staat van dienst is in 2003 bekroond met het predicaat Hofleverancier. Op dit moment wordt Buddingh Natuursteen geleid door de broers Diederik en Gerard Buddingh, die beiden al ruim 25 jaar in het bedrijf werkzaam zijn. 

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Veenendaal en omgeving
Bij uw keuze voor een grafsteen zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden. Buddingh Natuursteen werkt samen met u ideeën uit om tot een geheel persoonlijk monument te komen. Buddingh Natuursteen beschikt over een ruime showroom met bijbehorende showtuin. Hier kunt u in alle rust rondkijken om inspiratie op te doen. Ook met een eigen idee of ontwerp voor een grafmonument kunt u bij de medewerkers van Buddingh Natuursteen terecht. Bekijk talloze voorbeelden van grafstenen van natuursteen, glas en andere materialen in Veenendaal.

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m donderdag: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 16.45 uur.
Vrijdag: 8.00 - 12.00 en 13.00 - 15.00 uur.
Zaterdag of avonden: op afspraak.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Veenendaal in Utrecht.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Amerongen, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Driebergen, Ede, Ederveen, Elst, Kesteren, Leersum, Lienden, Lunteren, Maarsbergen, Maurik, Oosterbeek, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Tiel, Veenendaal en Woudenberg.

showcase-bg

aangesloten bij


locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 0318-519119.

 

neem contact op