Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Utrecht provincie Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Utrecht?

NGS-lid Steenhouwerij Jongerius is opgericht in 1937 in Utrecht. In 2016 hebben zij steenhouwerij Van Gils uit Utrecht overgenomen. Het bedrijf is opgericht door C. Jongerius, grootvader van huidige eigenaar Arne. Het bedrijf is al twee generaties overgedragen van vader op zoon. Steenhouwerij Jongerius biedt klanten maatwerk grafstenen en stellen persoonlijk contact met de klant voorop. Het bedrijf produceert alles grotendeels zelf in de eigen werkplaats.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Utrecht en omgeving
Steenhouwerij Jongerius beschikt over een ruime showroom met bijbehorende showtuin. Hier kunt u in alle rust rondkijken om inspiratie op te doen. Bekijk de graniet- en marmersoorten, Belgisch hardsteen en de verschillende afwerkingen van natuursteen. Andere materialen zoals glas, metaal of hout kunnen ook in een grafmonument worden verwerkt. Indien u besluit een gedenkmonument bij Steenhouwerij Jongerius te bestellen, vervaardigen zij gratis een tijdelijke gedenksteen. Deze kan u op het graf plaatsen tot de tijd dat het gedenkmonument geplaatst is.

Steenhouwerij_Jongerius_pand
showcase-bg

steenhouwerij jongerius

Schaverijstraat 59
3534 AS Utrecht
030-2444004
info@steenhouwerij.nl
www.steenhouwerij.nl

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.
Zaterdag: 10.00 - 14.00 uur.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Utrecht.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Abcoude, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, De Bilt, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, Groenekan, Houten, IJsselstein, Loenen, Loosdrecht, Lopik, Maarssen, De Meern, Mijdrecht, Nieuwegein, Schalkwijk, Soest, Tienhoven, Vleuten, Wilnis en Zeist.

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 030-2444004.

 

neem contact op