Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Uithuizermeeden Eemsmond Groningen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Uithuizermeeden?

NGS-lid Veenstra Natuursteen is dé natuursteenleverancier voor gedenkstenen in Uithuizermeeden met het zicht op de Meistertoren. Een familiebedrijf opgericht in 1937 door de grootouders Evert Veenstra en Trijntje Veenstra-Doornbos. En momenteel onder leiding van alweer de derde generatie. Maar ook nu gelden nog de oorspronkelijke waarden en ideeën. U kunt bij Veenstra Natuursteen terecht voor enkele grafstenen, dubbele gedenkstenen, staande letterplaten, grafmonumenten. Maar ook voor kindergraven, glasmonumenten, urngraven, natuurlijke monumenten en ruwe veldkeien.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Uithuizermeeden en omgeving
Elk grafmonument is maatwerk en hierdoor uniek. Veenstra Natuursteen voert zowel machinaal als ambachtelijk werk in eigen beheer uit. Ze denken met u mee om het resultaat volledig volgens uw wensen uit te voeren. Kom vrijblijvend langs in de showroom waar 60 grafmonumenten tentoongesteld staan. Laat u adviseren door de ervaren medewerkers die al vele jaren werkzaam zijn in de natuursteenbranche.

Pand_Veenstra_Natuursteen
showcase-bg

veenstra natuursteen

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maaandag t/m vrijdag: 8.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur.
Zaterdag: 10.00 - 12.00 uur en 13.00 - 16.00 uur.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Uithuizermeeden in Groningen.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Leens, Loppersum, Middelstum, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Spijk, Stedum, Uithuizen, Usquert, Wagenborgen, Warffum, Wehe den Hoorn en Winsum.

showcase-bg

aangesloten bij
locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 0595-413907.

 

neem contact op