Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Rotterdam Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Rotterdam?

NGS-lid Timmerman Natuursteen in Rotterdam is een familiebedrijf waarvan de wortels teruggaan tot 1839. De onderneming begon als aannemersbedrijf in Zierikzee, maar al snel kwam de focus te liggen op natuursteen. In de afgelopen pakweg honderdvijftig jaar werd het bedrijf met alle bijbehorende kennis van vader op zoon overgedragen.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Rotterdam en omgeving
Bij Timmerman Natuursteen vinden ze dat een grafsteen moet passen bij het karakter van de overledene. Het is een uniek product. Daarom koestert Timmerman Natuursteen haar ambachtelijke voorgeschiedenis, zonder de moderne technieken te schuwen. In hun werkplaats maken ze op deze manier van elke grafsteen een bijzonder gedenkteken. Of het nu gaat om een tegel op een gemeentegraf of een familiegraf.

Timmerman_natuursteen_winkel_Rotterdam
showcase-bg

timmerman natuursteen

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 16:30 uur.
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Rotterdam in Zuid-Holland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Hoogvliet, Pernis, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Poortugaal en Rhoon.

showcase-bg

aangesloten bij

  

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 010-4136910.

 

neem contact op