Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Nijmegen Gelderland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Nijmegen?

NGS-lid Van Leeuwe Natuursteenbedrijf B.V. is al sinds 1926 een bekend adres in de regio Nijmegen voor grafstenen en andere natuursteenwerken. In de showroom kunt u voorbeelden bekijken van natuursteensoorten, grafmonumenten, urnen en accessoires. In de werkplaats kunt u zien hoe ze natuursteen op een verantwoorde en duurzame manier bewerken en er een mooi eindproduct van maken. Bekijk ook eens de nieuwe grafstenen uit gerecyclede natuursteen ... Een heel creatief proces!


Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Nijmegen en omgeving
Met zorg en aandacht helpt het personeel van Natuursteenbedrijf Van Leeuwe u bij het kiezen van een persoonlijk grafmonument voor uw naaste. In de showroom en siertuin kunt u voorbeelden zien van grafstenen met een klassieke, moderne of natuurlijke uitstraling. Bekijk de graniet- en marmersoorten, Belgisch hardsteen en de verschillende afwerkingen van natuursteen. Andere materialen zoals glas, metaal of hout kunnen ook in een monument worden verwerkt. Een van de speerpunten van Natuursteenbedrijf Van Leeuwe is het bevorderen van duurzaamheid in de natuursteenbranche. Met 'De Groene Steen' en 'Circle Stone' zetten zij belangrijke stappen op het gebied van de recycling van natuursteen.

pand_natuursteenbedrijf_g_van_Leeuwe
showcase-bg

Van Leeuwe Natuursteenbedrijf B.V.

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur.
Zaterdag: op afspraak.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Nijmegen in Gelderland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Alverna, Arnhem, Beek, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beuningen, Cuijk, Druten, Elst, Ewijk, Grave, Groesbeek, Hernen, Heumen, Lent, Leur, Leuth, Malden, Millingen a/d Rijn, Molenhoek, Mook, Overasselt, Ooij, Weurt en Wijchen.

 

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 024-3774776.

 

neem contact op