Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland Zeeland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Nieuwerkerk?

NGS-lid Timmerman Natuursteen in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland Zeeland) is een familiebedrijf waarvan de wortels teruggaan tot 1839. De onderneming begon als aannemersbedrijf in Zierikzee, maar al snel kwam de focus te liggen op natuursteen. In de afgelopen pakweg honderdvijftig jaar werd het bedrijf met alle bijbehorende kennis van vader op zoon overgedragen.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Nieuwerkerk (Zeeland) en omgeving
Bij Timmerman Natuursteen vinden ze dat een grafsteen moet passen bij het karakter van de overledene. Het is een uniek product. Daarom koestert Timmerman Natuursteen haar ambachtelijke voorgeschiedenis, zonder de moderne technieken te schuwen. In hun werkplaats maken ze op deze manier van elke grafsteen een bijzonder gedenkteken. Of het nu gaat om een tegel op een gemeentegraf of een familiegraf.

Timmerman_natuursteen_pand_Nieuwerkerk
showcase-bg

timmerman natuursteen

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur.
Zaterdag: 8:00 - 12:00 uur.

Aangesloten bij

  

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland Zeeland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in:

Schouwen - Duiveland
Zierikzee, Ouwerkerk, Nieuwerkerk, Sirjansland, Bruinisse, Brouwershaven, Scharendijke, Ellemeet, Kerkwerve, Serooskerke, Renesse, Burgh Haamstede.

Goeree Overflakkee
Oude Tonge, Nieuwe Tonge, Stad aan het Haringvliet, Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Melissant, Stellendam, Goedereede, Ouddorp.

showcase-bg

Tholen
Tholen, Poortvliet, Sint Maartensdijk, Scherpenisse, Stavenisse, Sint Annaland, Oud Vossemeer, Sint Philipsland, Anna Jacobapolder.

Noord Beveland
Kats, Kortgene, Colijnsplaat, Vrouwenpolder, Wissenkerke, Kamperland.

Goes, Kloetinge, Kapelle – Biezelinge, Kruiningen, ’s-Gravenpolder, Krabbendijke, Waarde, Yerseke, Rilland, Heinkenszand en ’s-Heer Arendskerke.

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 0111-641798.

 

neem contact op