Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Heerenveen Friesland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Heerenveen?

NGS-lid Steenhouwerij Fransen uit Heerenveen staat bekend als het meest vakbekwame natuursteenbedrijf in Friesland. Een echt familiebedrijf met passie voor natuursteen! Inmiddels verwerkt de vierde generatie natuursteen tot de meest stijlvolle grafstenen. Daarnaast maakt de onderneming sinds 1990 in hun eigen zagerij al het maatwerk, denkbaar voor het interieur en exterieur van huizen en gebouwen. Met de volledige inzet van het vakbekwame en gepassioneerde personeel, wil Steenhouwerij Fransen de wereld laten genieten van mooie en duurzame natuursteenproducten.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Heerenveen en omgeving
In de toonzaal vindt u grafmonumenten in verschillende stijlen en afmetingen. De medewerkers van Steenhouwerij Fransen adviseren u graag persoonlijk over de vele facetten die een grafsteen tot een passend gedenkteken maken.

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.
Zaterdag of avonden: op afspraak.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Heerenveen in Friesland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Akkrum, Bakhuizen, Beetsterzwaag, Drachten, Echtenerbrug, Gorredijk, Grou, Joure, Langezwaag, Langweer, Lemmer, Nieuwehorne, Oldeberkoop, Oldemarkt, Oosterwolde, Oudehaske, Sint Nicolaasga, Sneek en Wolvega

showcase-bg

aangesloten bij


locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 0513-622305.

 

neem contact op