Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Eindhoven Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Eindhoven?

NGS-lid Kluijtmans Natuursteen in Eindhoven verwerkt al meer dan 100 jaar natuursteen. Het creëren van de meest fraaie en stijlvolle grafstenen is hun passie. En met succes, want ze bestaan al sinds 1900. Ze omarmen vernieuwing, met respect voor traditie. De ervaring, vakmanschap en productkennis ziet u terug in de grafmonumenten. Harry en Jet leiden nu Kluijtmans Natuursteen. Van jongs af aan zijn zij in het bedrijf opgegroeid. Hiermee wordt de traditie voortgezet door de vierde generatie. Kortom; een echt familiebedrijf.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Eindhoven en omgeving
De grafmonumenten van Kluijtmans Natuursteen zijn van kwalitatief hoogwaardig natuursteen en andere duurzame materialen. Kluijtmans Natuursteen heeft vele mogelijkheden te bieden voor een grafmonument. U heeft een ruime keuze aan vormen, maten en materialen, vrijwel alles is mogelijk. Natuursteen kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld glas, RVS, aluminium en brons. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap begeleiden zij u in uw keuzes en werken ze graag samen met u aan een prachtig gedenkteken voor uw dierbare.

Kluijtmans_natuursteen_pand_ Eindhoven
showcase-bg

kluijtmans natuursteen

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m donderdag: 7.30 - 16.30 uur.
Vrijdag: 7.30 - 16.00 uur.
Zaterdag: 10.00 - 12.00 uur.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Eindhoven in Brabant.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Best, Bergeijk, Son en Breugel, Wolfswinkel, Mierlo, Nuenen, Oederode, Tilburg, Weert, Valkenswaard en Helmond.

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 040-2813569.

 

neem contact op