Grafsteen, grafmonument of urn uitzoeken in Diemen Noord-Holland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Diemen?

NGS-lid Cortlever-Agricola in Diemen verwerkt al vier generaties natuursteen tot de meest fraaie en stijlvolle grafstenen. Hier nemen ze nog de tijd om uw wensen, gevoel en ideeën in goed overleg samen te vatten en te vertalen naar een mooi, persoonlijk grafmonument. Van het eerste ontwerp, de keuze van het materiaal tot en met de vervaardiging en plaatsing.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Diemen en omgeving
In de showroom in Diemen kunt u in alle rust tal van voorbeelden van gedenktekens bekijken, zowel voor begraven als cremeren. U kunt kiezen uit vele modellen en kleuren, maar ze kunnen ook uw eigen ideeën realiseren. Ook voor reparatiewerk, toevoegingen en aanpassingen van bestaand grafwerk kunt u bij Cortlever-Agricola terecht. De grafwerkadviseurs staan u bij van A tot Z. Ze ontwerpen samen met u het monument en vervaardigen dit met de modernste machines, de nieuwste technieken uit hoogwaardige materialen.

Entree_Cortlever-Agricola_Natuursteen
showcase-bg

cortlever-agricola natuursteen

Visseringweg 68
1112 AT Diemen
020-6993558
sales@cortlever.nl
www.cortlever.nl

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 7.30 - 17.00 uur.
Zaterdag: 9.00 - 15.00 uur alleen na telefonische afspraak.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om Diemen in Noord-Holland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Aalsmeer, Abcoude, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Diemen, Driehuis, Driemond, Eemnes, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Hoofddorp, Huizen, Landsmeer, Laren, Lelystad, Muiden, Muiderbeg, Naarden, Nederhorst Den Berg, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Uithoorn, Weesp en Zaandam.

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 020-6993558.

neem contact op