Grafsteen, grafmonument of urn kopen in Amsterdam Noord-Holland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Amsterdam?

NGS-lid Cortlever-Agricola in de regio Amsterdam verwerkt al vier generaties natuursteen tot de meest fraaie en stijlvolle grafstenen. Het personeel van Cortlever-Agricola neemt nog de tijd om uw wensen, gevoel en ideeën in goed overleg samen te vatten en te vertalen naar een mooi en persoonlijk grafmonument. Van het eerste ontwerp, de keuze van het materiaal tot en met de vervaardiging en plaatsing.

 

Gedenktekens en grafstenen van natuursteen in Amsterdam en omgeving
In onze showroom in Diemen (vlakbij Amsterdam en centraal gelegen in Nederland) kunt u in alle rust tal van voorbeelden van gedenktekens bekijken, zowel voor begraven als cremeren. U kunt kiezen uit vele modellen en kleuren, maar ze kunnen ook uw eigen ideeën realiseren. Ook voor reparatiewerk, toevoegingen en aanpassingen van bestaand grafwerk in de regio Amsterdam kunt u bij Cortlever-Agricola terecht. De grafwerkadviseurs staan u bij van A tot Z. Ze ontwerpen samen met u het monument en vervaardigen dit met de modernste machines, de nieuwste technieken uit hoogwaardige materialen.

Entree_Cortlever-Agricola_Natuursteen
showcase-bg

cortlever-agricola natuursteen

Visseringweg 68
1112 AT Diemen
020-6993558
sales@cortlever.nl
www.cortlever.nl

showcase-bg

openingstijden

Uitstekende service en een eerlijke prijs kom langs in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 7.30 - 17.00 uur.
Zaterdag: 9.00 - 15.00 uur alleen na telefonische afspraak.

showcase-bg

levering grafsteen

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten gedenktekens op begraafplaatsen in en om regio Amsterdam in Noord-Holland.

Vanwege de ligging van ons bedrijf, leveren wij de meeste urn- grafmonumenten en grafstenen in: Aalsmeer, Abcoude, Almere, Amsterdam, Amstelveen, Blaricum, Bunschoten, Bussum, Diemen, Driehuis, Driemond, Eemnes, Haarlem, Heemstede, Hilversum, Hoofddorp, Huizen, Landsmeer, Laren, Lelystad, Muiden, Muiderbeg, Naarden, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Uithoorn, Weesp en Zaandam.

showcase-bg

aangesloten bij

locatie

Heeft u vragen? Vul dan het formulier in. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u rechtstreeks contact, dan kunt u ons bereiken op: 020-6993558.

 

neem contact op