Ruwe steen grafmonument grafmonument Metallic Green (RS009)

Artikelnummer: RS009
Omschrijving

Ruwe grafsteen Gneis natuursteen met frisse groene en witte tinten

Dit grafmonument  is uitgevoerd in Metallic Green Gneis. Een hard en duurzaam materiaal welke uitermate geschikt is voor grafmonumenten. Hier is de rand gemaakt van hetzelfde materiaal, met een zogenaamd gezaagd oppervlak. Tussen de randen is een uitsparing opengelaten voor beplanting. Planten en natuursteen vormen een zeer fraaie combinatie. Met beplanting breng je leven op het graf. Daarnaast ook kleur, vorm en beweging bij wind. Dit geeft het grafmonument een mooie uitstraling. Planten hebben wel aandacht en verzorging nodig, daarom is het van belang hier van tevoren over na te denken en u goed te laten informeren.

Grafmonumenten van natuursteen op maat gemaakt voor een uniek gedenkteken

Alle NGS-leden vervaardigen altijd op maat gemaakte grafmonumenten. Zo creëren we unieke gedenktekens die perfect passen bij uw voorkeuren en financiële mogelijkheden, terwijl ze ook voldoen aan begraafplaatsrichtlijnen. Uw grafmonument kan volledig worden aangepast volgens uw wensen.

Bezoek een NGS-lid in de buurt voor meer informatie en prijzen of vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

(prijs)informatie aanvragen

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen over uw vraag.