Liggend grafmonument Impala zerk (LM005)

Artikelnummer: LM005
Omschrijving

Modern vormgegeven liggende grafsteen

Modern vormgegeven liggende grafsteen met een opgelegde plaat natuursteen welke gebrand is afgewerkt. Dit wil zeggen het bovenste laagje eraf gebrand, zodat er een ruwig oppervlak overblijft. Het gat in de onderste plaat is doorgetrokken in de bovenste plaat.

Vlammen of branden van een grafsteen

Een gasvlam wordt aangebracht onder een hoek van 45 graden en loopt automatisch over het oppervlak. De thermische schok maakt dat van deeltjes het bovenvlak wegspringen. Door daarna de steen snel af te koelen met water springen er grotere deeltjes weg. Zo ontstaat een natuurlijk breukoppervlak. Het resultaat wordt ook wel éclaté genoemd (letterlijk is het Frans voor "afgesprongen").

Elk grafmonument maken alle NGS-leden altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.

Bezoek een NGS-lid in de buurt voor meer informatie en prijzen of vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

(prijs)informatie aanvragen

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen over uw vraag.