Glasmonument op granieten sokkel (GR003)

Artikelnummer: GR003
Omschrijving

Een glazen grafmonument: een moderne en stijlvolle herinnering

Een glazen grafmonument is een prachtig en modern alternatief voor traditionele grafstenen. Het bestaat uit een dubbele glasplaat die bevestigd is met hoogwaardige RVS glasklemmen op een stevige granieten sokkel. Deze combinatie zorgt voor een robuust en duurzaam monument dat jarenlang meegaat en een mooie herinnering vormt aan de overledene.

Het glas van het monument is helder en transparant, wat betekent dat het licht erdoorheen valt en de achtergrond erdoorheen zichtbaar is. Dit maakt het grafmonument een bijzondere aanvulling op elke begraafplaats, omdat het een echte blikvanger is.

De letters op het monument zijn zwart geëmailleerd, wat betekent dat ze een mooie, diepe kleur hebben en een slagschaduw geven op de achterste glasplaat. Hierdoor wordt het monument nog indrukwekkender en zijn de letters duidelijk zichtbaar, zelfs op afstand.

Voordelen van een glazen grafmonument: duurzaam en weerbestendig

Het glazen grafmonument is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en weerbestendig. Het glas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet snel krast of barst, en de granieten sokkel beschermt het monument tegen verwering. Bovendien zijn de RVS glasklemmen speciaal ontworpen om de glasplaten stevig op hun plaats te houden, zodat het monument jarenlang meegaat zonder enige beschadiging.

Maak een blijvende indruk met een geëmailleerde glasplaat en granieten sokkel

Al met al is een glazen grafmonument een prachtige en moderne manier om te herdenken en een blijvende herinnering te creëren aan een overledene. Het is een stijlvol en duurzaam alternatief voor traditionele grafstenen en biedt een bijzonder uitzicht op elke begraafplaats.

(prijs)informatie aanvragen

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen over uw vraag.