Exclusief grafmonument (EX057)

Artikelnummer: EX057
Omschrijving

Grafsteen met een glazen symbool van een regenboog

Twee staande vlakken met de natuursteen bol staan voor de verbintenis en de strakke eenvoudige regenboog van glas geeft deze grafsteen een bijzondere uitstraling. Hier is gekozen voor een hard en duurzaam natuursteen materiaal, welke uitermate geschikt is voor grafmonumenten. Er is een kleine uitsparing opengelaten voor beplanting. Planten en natuursteen vormen een zeer fraaie combinatie. Met beplanting breng je leven op het graf. Daarnaast ook kleur, vorm en beweging bij wind. Dit geeft het grafmonument een mooie uitstraling. De bijpassende natuurstenen vaas is als accessoire los bij te bestellen.

Stap voor stap de mooiste grafsteen ontwerpen

Elk grafmonument maken alle NGS-leden altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.

Bezoek een NGS-lid in de buurt voor meer informatie en prijzen of vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

(prijs)informatie aanvragen

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen over uw vraag.