Ambachtelijk grafmonument SJ (AM023)

Artikelnummer: AM023
Omschrijving

Grafsteen met uitgehakte engel

Een exclusieve ambachtelijk gemaakte grafsteen met uitgehakte engel, uitgevoerd in twee soorten natuursteen. De hartvorm van het staande deel en het liggende deel is gemaakt uit Indian Red. Een exclusief monument is een uniek monument, dat naar eigen ontwerp wordt gemaakt. Hierin worden vaak de meer bijzondere steensoorten verwerkt, soms in combinatie met andere materialen. Ook worden er bijzondere bewerkingen toegepast, zoals frijnen en hakwerk.

Een grafmonument wat met vakmanschap en ervaring wordt gemaakt

De keuze in graf- en urnenmonumenten is groot. Alles wat u wilt weten over grafstenen kunnen wij u vertellen. Met ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig en vrijblijvend informeren over de verschillende steensoorten en de kenmerken daarvan. Wilt u gebruik maken van standaardmodellen, kiest u voor één van onze eigen ontwerpen of ziet u liever een door u zelf aangeleverd ontwerp gerealiseerd? Er zijn vele mogelijkheden en alle NGS-leden zullen u graag met een persoonlijk advies helpen om op maat een weloverwogen keuze te maken.

Bezoek een NGS-lid in de buurt voor meer informatie en prijzen of vraag vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

(prijs)informatie aanvragen

Laat a.u.b. uw gegevens achter zodat wij contact kunnen opnemen over uw vraag.