Home » Uw vragen » Aanschaf en prijzen

Over aanschaf en prijzen

De aanschaf van een monument begint met een oriëntatie. Neemt u daar rustig de tijd voor. U kunt begraafplaatsen bezoeken en ook op internet veel informatie en voorbeelden vinden. Wij beschikken over een uitgebreide showroom (-tuin). Wij heten u welkom om u vrijblijvend te informeren en uw wensen te bespreken. U kunt ook documentatie laten toesturen of een afspraak maken voor een bezoek aan huis.

Vanuit onze vakkennis en ervaring kunnen wij u eerlijk en betrouwbaar adviseren over de materialen, kleuren, vormgeving, bewerkingen, belettering, accessoires enzovoorts. Wij begeleiden u met zorg en aandacht bij de keuzes waarvoor u wordt gesteld. Wij weten hoe belangrijk het is dat het monument voor uw dierbare een persoonlijk monument wordt. Een gedenkteken dat een blijvende, tastbare herinnering aan de overledene vormt.

Desgewenst wordt er een tekening van het monument op maat gemaakt. Daarbij ontvangt u dan een vrijblijvende offerte. Als de offerte naar wens is, verstrekt u het natuursteenbedrijf een ondertekend exemplaar. Vervolgens ontvangt u een duidelijke opdrachtbevestiging, met werktekening en tekstindeling.

Als het monument is geplaatst, nemen we contact met u op. U ontvangt dan de factuur en het garantiecertificaat. Ook kunt u gebruik maken van onderhoudsadvies en eventueel een onderhoudsabonnement afsluiten.

Wat kost een gedenkteken?
De prijs van een gedenkteken hangt van diverse factoren af:

  1. - het materiaal
  2. - de bewerking van het materiaal
  3. - de vorm en afmetingen van het gedenkteken

Over het algemeen geldt dat u het zo duur kunt maken als u zelf wilt. Op het moment dat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u een vrijblijvende, concrete prijsopgave.

Hoe werkt? En wat kost het?