Jongerius » Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

Met liefde voor het vak en gevoel voor uw omstandigheden geven wij uw wensen en ideeën vorm. Onze betrokkenheid, zorg en toewijding staan garant voor een mooi en passend gedenkteken.

We geven betrouwbaar advies en juiste voorlichting aan nabestaanden die op zoek zijn naar een duurzame en unieke grafsteen, urn of urnmonument. We helpen graag bij het maken van een juiste keuze en nemen u een stukje zorg uit handen.

Het uitzoeken en samenstellen van een gedenkteken is iets waar men de tijd voor moet nemen. Wij begrijpen dat. Er is alle ruimte om vrijblijvend en ongestoord rond te kijken in onze toonzaal en buitenruimtes Een bezoek aan huis is ook mogelijk.

We beschikken net als alle NGS leden over een eigen toonzaal, steenhouwerij en productieruimte. Van advies tot bewerking en montage; het vindt allemaal onder één dak plaats. Hierdoor kunnen wij een kwaliteitsproduct garanderen. We zorgen ook voor een vakkundige plaatsing van het monument. Na plaatsing geldt ook een goede nazorg en blijvende service.

 

Stonehedge NGS grafstenen